nl | en | fr | de
UWW-Vergunning / Licences UWW / UWW-Pässe

Add Content...

  
 
Procedure om een UWW-licentie aan te vragen

VORMVEREISTEN
a) de worstelaar moet in België wonen
b) de worstelaar moet aangesloten zijn bij een door de VWB of LFLO erkende Belgische club, die in orde is met alle financiële en administratieve verplichtingen 
c) de worstelaar moet een geldige verzekering en licentie hebben voor het lopende kalenderjaar, uitgereikt door VWB of LFLO
d) de UWW-licentie moet schriftelijk, per email worden aangevraagd via de KBWB, en mag niet rechtstreeks bij UWW worden aangeschaft. De KBWB stuurt de club dan een factuur voor het bedrag van die licentie.
e) alle documenten en betalingen moeten eerst in orde zijn. Pas dan zal de KBWB een UWW-licentie bestellen. De KBWB rekent hiervoor een minimale doorlooptijd van tien kalenderdagen.

DOCUMENTEN
1/ kopie paspoort: de UWW eist een scan van een geldig paspoort (van gelijk welke nationaliteit, Belgisch, Russisch, maakt niet uit). Deze scan moet worden opgestuurd per email naar de KBWB.

2/ recente pasfoto

3/ verklaring van medische geschiktheid: een doktersverklaring dat de worstelaar geschikt is voor het beoefenen van de worstelsport tijdens het lopend kalenderjaar. Een voorbeeld van dit certificaat kan je vinden bij de Downloads op de homepage. Het formulier moet de handtekening en de stempel van de dokter dragen. Dit moet ook ondertekend worden door de worstelaar, en diens ouders indien de worstelaar minderjarig is.


Daarnaast moet een worstelaar zich nog steeds telkens drie dagen voor een UWW-toernooi laten onderzoeken, en de dokter dit laten afstempelen in het UWW-boekje van de atleet.

  
 
Kosten / Coûts

De club die een UWW-licentie voor één van hun worstelaars wil aanvragen , moet €110 (voor kadetten is het €55) storten op de rekening van de KBWB, opdat de KBWB deze aanvraag kan doen (update 2021).

  
 
Copyright KBWB-LRBL-KBRV -  Terms Of Use  -  Privacy Statement  -  Login  Powered by